Kamagra Gel VOL 1

Cena 1 Kutije – 1000 din

Cena 5 Kutija – 4000 din

Cena 10 Kutija – 7000 din

Za veleprodajne kolicine cene su na upit!!!
ZA PORUDZBINE PREKO 4000 DIN DOSTAVA JE BESPLATNA! A ZA 5 NARUCENIH KUTIJA 1 OD PREPARATA NA POKLON!!

Kamagra kutija od 7 kesica


Opis proizvoda
SMS kupovina – 061-28-57-988

Kamagra gel - oral jelly sildenafil

Kamagra gel - oral jelly Vol 1 sildenafil je još jedan fantastičan proizvod u našoj širokoj ponudi preparata za potenciju. Ovaj afrodizijak deluje brzo i efikasno, smanjuje simptome erektilne disfunkcije, pojačava i produžava erekciju, uspostavlja stabilnu i uravnoteženu potenciju.

Kamagra prodaja gel ima mnoge prednosti u odnosu na druga sredstva za potenciju – laksi je za upotrebu, procenat iskoriscenja aktivne supstance je znatno veci, delovanje  gela je brze, mogu ga nesmetano koristiti i sasvim zdrave osobe muskog pola koje nemaju nikakve probleme sa potencijom, ali zele jos vise da poboljsaju svoj seksualni zivot.

Gel se nalazi u kesicama, jedna kutija sadrzi sedam kesica, pakovanje je original sa dva holograma. Vrlo brzo nakon konzumiranja izaziva veliki priliv krvi u vas polni orgam a samim tim i potpunu erekciju. Sildenafil citrat kao aktivna supstanca koja  deluje tako sto se vezuje za specificne receptore na krvnim sudovima polnog organa i dovodi do njihove bolje prokrvljenosti tako sto blago siri krvne sudove penisa i za razliku od preparata koji su u tabletama, lakse se upotrebljava, iskoristljivost aktivne supstace je veca i brze deluje. Podnosjivost leka je dobra. Nezeljena dejstva su prolazna, a blago su do umereno izrazena. Ona zavise od doze sildenafila, a incidenca raste sa povecanjem doze. Najcesca nezeljena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo u licu (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%).  Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju.

Cena za Kamagra gel je najpovoljnija u Beogradu i

trziste sirom regiona. Proverite zasto smo najpovoljniji od svih.